Η επόμενη πρόταση της Bugatti δεν βρίσκεται πλέον μακριά από την αποκάλυψη της ως έκδοσης παραγωγής και οι πρώτες πληροφορίες που την αφορούν έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτό που είναι ήδη γνωστό είναι ότι το επόμενο super sports-car της Bugatti θα έχει ως αφετηρία την τετράθυρη Galibier η οποία παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο το 2009 και η ισχύς της οποίας ξεπερνούσε τους 1.000 ίππους.

Την ίδια υπόσχεση φαίνεται να δίνει, όσον αφορά την ισχύ και η έκδοση παραγωγής της η οποία όμως, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής εξέλιξης της, Jens Schulenburg, μπορεί να προέρχεται και από ένα υβριδικό σύνολο.

«Η μεγάλη πρόκληση για το νέο μοντέλο είναι η μείωση του βάρους. Εξετάζουμε κάποιες καινοτόμες λύσεις όπως την κατασκευή των τροχών εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Όσον αφορά την υβριδική τεχνολογία, είναι κάτι που βρίσκεται επίσης στα υπό εξέταση σενάρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μηχανικός.

auto.in.gr