Επίθεση από σμήνος μελισσών δέχθηκαν μοναχοί στην Ταϊλάνδη
Δεκάδες νεαροί μοναχοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκαν από ένα σμήνος μελισσών στη βόρεια Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bangok Post, περισσότεροι από 70 μοναχοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι 19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Δεκάδες νεαροί μοναχοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκαν από ένα σμήνος μελισσών στη βόρεια Ταϊλάνδη.
Οι μοναχοί καθάριζαν ναό στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι, όταν τους επιτέθηκαν οι μέλισσες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bangok Post, περισσότεροι από 70 μοναχοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι 19 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Μάλιστα, ο διευθυντής νοσοκομείου της περιοχής δήλωσε ότι έξι μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι περισσότεροι από τους μοναχούς πήραν στη συνέχεια εξιτήριο.
Ο ηγούμενος της μονής δήλωσε ότι οι μέλισσες προέρχονταν από τα μελίσσια του ναού και ότι δεν είναι ξεκάθαρο γιατί επιτέθηκαν στους μοναχούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα