Ισοφάρισαν οι Χιτ σε 1-1 τους Θάντερ με 100-96
Στον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ, που έγινε στην Οκλαχόμα, οι Μαϊάμι Χιτ, επικράτησαν 100-96 των γηπεδούχων Σίτι Θάντερ και ισοφάρισαν σε 1-1 νίκες.
Στον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ, που έγινε στην Οκλαχόμα, οι Μαϊάμι Χιτ, επικράτησαν 100-96 των γηπεδούχων Σίτι Θάντερ και ισοφάρισαν σε 1-1 νίκες.
Κορυφαίος των νικητών και του αγώνα ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς που πέτυχε 32 πόντους και μάζεψε οκτώ ριμπάουντ, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε και ο Ντουέιν Ουέιντ με 24 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Από τους γηπεδούχους, που προς το τέλος κάλυψαν την διαφορά των 17 πόντων, αλλά βρέθηκαν μπροστά στον ασταμάτητο Τζέιμς, ξεχώρισαν οι Ντουράντ και Ουέστμπρουκ με 32 και 27 πόντους, αντίστοιχα.
Το τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο ξημερώματα Δευτέρας στο Μαϊάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

