Διεθνή οίκο για έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ θα ορίσει ο Ευ.Βενιζέλος
Την πρόθεσή του να αναθέσει την ερχόμενη Τετάρτη σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία τον διαχρονικό έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την πρόθεσή του να αναθέσει την ερχόμενη Τετάρτη σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία τον διαχρονικό έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Έχω παραλάβει ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει 130 εκατομμύρια χρέη και θα διορίσω την Τετάρτη διεθνή ελεγκτικό οίκο για να κάνει πλήρη διαχρονικό οικονομικό έλεγχο του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος στην εκπομπή «Στον ενικό» του enikos.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη στον ηλικιωμένο που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα – Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος
- Κωδικός «Όλα στο… σκοτάδι» από Μαξίμου: Μπλόκο σε προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ – Το ίδιο σχεδιάζει και για εξεταστική υποκλοπών
- Ο Φαν Ντάικ πήρε θέση για τα ταξίδια παικτών της Λίβερπουλ
- Μαχαίρωσαν 15χρονο στον Νέο Κόσμο – Άφαντοι οι δράστες
- H Eurovision στο μικροσκόπιο της επιστήμης – Το ETH Zurich αναλύει το show όλων των show
- Κριστιάν Κίβου: Από το Τρεμπλ με τον Μουρίνιο στην κατάκτηση του «δικού του» πρωταθλήματος με την Ίντερ


