Ανοιχτές συζητήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες όλων των περιφερειών της χώρας την Τρίτη και την Πέμπτη, κορυφώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι την προεκλογική τους εκστρατεία.

Οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα της Τρίτης σε Καβάλα, Ρόδο, Τρίπολη, Κοζάνη και την ίδια ώρα την Πέμπτη σε Ιωάννινα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη.

Τοπικοί φορείς, προσωπικότητες και πολίτες θα συζητήσουν όλα τα κρίσιμα θέματα, από τη δημοσιονομική και κοινωνική κρίση μέχρι την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και τη βιώσιμη και αλληλέγγυα οικονομία.

«Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη ημέρα. Αυτές τις προτάσεις θέλουμε να τις συζητήσουμε με τους πολίτες. Να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν. Θέλουμε να μπούμε στη Βουλή και θα μπούμε, με τη δύναμη που θα μας δώσει η γνώμη και η ψήφος των πολιτών. Θέλουμε να ξέρουν τι λέμε, θέλουμε να ξέρουμε τι πιστεύουν. Θέλουμε σχέσεις εμπιστοσύνης» δήλωσε η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας, Ιωάννα Κοντούλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ