Στο πράσινο η Γουόλ Στριτ την Τρίτη, μεικτά πρόσημα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τα ενθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ να οδηγούν τελικά την αγορά στον πράσινο. Μικρή πτώση στη Φρανκφούρτη, άνοδος στο Παρίσι, κλειστή για δεύτερη ημέρα η αγορά στο Λονδίνο.
Με κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τα ενθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ για τον τομέα των υπηρεσιών να οδηγούν τελικά την αγορά στον πράσινο. Μικρή πτώση στη Φρανκφούρτη, άνοδος στο Παρίσι, κλειστή για δεύτερη ημέρα η αγορά στο Λονδίνο.
Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 1.07% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 015,%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,25% κλείνοντας στις 12.131,43 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,67% ενώ με άνοδο 0,6% έκλεισε ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση


