Στο πράσινο η Γουόλ Στριτ την Τρίτη, μεικτά πρόσημα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τα ενθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ να οδηγούν τελικά την αγορά στον πράσινο. Μικρή πτώση στη Φρανκφούρτη, άνοδος στο Παρίσι, κλειστή για δεύτερη ημέρα η αγορά στο Λονδίνο.
Με κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, με τα ενθαρρυντικά οικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ για τον τομέα των υπηρεσιών να οδηγούν τελικά την αγορά στον πράσινο. Μικρή πτώση στη Φρανκφούρτη, άνοδος στο Παρίσι, κλειστή για δεύτερη ημέρα η αγορά στο Λονδίνο.
Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 1.07% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε πτώση 015,%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,25% κλείνοντας στις 12.131,43 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,67% ενώ με άνοδο 0,6% έκλεισε ο S&P.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
