European Business Awards : Βράβευση ελληνικών εταιρειών
Για πρώτη φορά 30 Ελληνικές εταιρίες βραβεύονται ως National Finalists των European Business Awards. Σύμφωνα με τηνRSM Stylianou, αρωγός και χορηγός των European Business Awards για 6η συνεχή φορά, οι Ελληνικές εταιρίες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού είναι: AirTickets.gr, Athens International Airport, Atlanta, Attikes Diadromes, Beetroot Chipita, COSMOTE, Vikos (Epirotiki Bottling Company), FAGE […]
Για πρώτη φορά 30 Ελληνικές εταιρίες βραβεύονται ως National Finalists των European Business Awards. Σύμφωνα με τηνRSM Stylianou, αρωγός και χορηγός των European Business Awards για 6η συνεχή φορά, οι Ελληνικές εταιρίες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού είναι:
AirTickets.gr, Athens International Airport, Atlanta, Attikes Diadromes, Beetroot Chipita, COSMOTE, Vikos (Epirotiki Bottling Company), FAGE Dairy Industry, Gaea Products, GainJet Aviation, GLOBO, Hygeia Hospital, ICAP Group, INTRALOT, Kafkas LAMDA Hellix, Masoutis, Mega Disposables, MYTILINEOS Holdings, Nireus, PepsiCo Tasty Foods, Pharmathen, Plaisio Computers, Power Health Hellas, PrinTec Group, SELONDA AQUACULTURE, Ta Mylelia Water Mill, Xerox Hellas, JOTIS.
Οι «National Finalists» επιλέχθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων που εισηγήθηκε η RSM Stylianou και πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης. Στην ομάδα των υποστηρικτών και της κριτικής επιτροπής των ΕΒΑ έχουν συμπεριληφθεί σημαντικά ονόματα όπως ο Yves Leterme, Πρωθυπουργός του Βελγίου, Karel De Gucht, ευρωπαίος Επίτροπος για το εμπόριο, Jose Maria Aznar, πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Wim Kok, πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Gilbert Ghostine, Διευθύνων Σύμβουλος της «Diageo Continental Europe» και ο καθηγητής Gilbert Lenssen, Πρόεδρος της ευρωπαϊκής ακαδημίας για τις επιχειρήσεις στην κοινωνία. Το υψηλό προφίλ των βραβείων ενισχύεται με την ευρεία κάλυψη από τα διεθνή ΜΜΕ. Ενδεικτικά αναφέρονται: CNN, Wall Street Journal, Financial Times, ABC, Financial Mail on Sunday, Rcezspospolita, Euronews, μεταξύ πολλών άλλων.
Ο διαγωνισμός-θεσμός για την πανευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα, θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής τον Απρίλιο του 2013 και αφού αξιολογηθούν εκ νέου οι επιλαχόντες σε επόμενα στάδια. Τον Σεπτέμβριο θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού όπου θα βραβευτούν οι National Champions.
Η RSM Stylianou, αποτελεί μέλος της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με παρουσία σε 93 χώρες.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας