Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν σε Λαμία, Λάρισα και Κατερίνη οι ανοιξιάτικες καταιγίδες που σημειώθηκαν το Σάββατο.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα έντονη καταιγίδα έπληξε την περιοχή της Λαμίας και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Αρκετές είναι οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα της πόλης.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, αρκετά οχήματα ακινητοποιήθηκαν στην εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών, από το 200ό έως το 210ο χιλιόμετρο, ενώ συνεχείς ήταν οι διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την περιοχή.

Προβλήματα λόγω ξαφνικής καταιγίδας προκλήθηκαν επίσης στη Λάρισα και την Κατερίνη, όπου η Πυροσβεστική δέχθηκε εκατοντάδες κλήσεις για άντληση υδάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ