Έκλεψε τις εντυπώσεις στις ΗΠΑ η σύντροφος του Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ
Μαθήματα στυλ και κομψότητας έδωσε η σύντροφος του νέου προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη διεθνή σκηνή, συνοδεύοντας τον Γάλλο πρόεδρο στο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Ισορροπώντας πάνω στις 14ποντες μαύρες γόβες της, η Τριερβελέρ έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε έναν ακόμη λόγο στα αμερικανικά μέσα για να ασχοληθούν μαζί της.
Μαθήματα στυλ και κομψότητας έδωσε η σύντροφος του νέου προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη διεθνή σκηνή, συνοδεύοντας τον
Γάλλο πρόεδρο στο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Ισορροπώντας πάνω στις 14ποντες μαύρες γόβες της, η Τριερβελέρ έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε έναν ακόμη λόγο στα αμερικανικά μέσα για να ασχοληθούν μαζί της.
Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα «φάκελο» και κρατώνοντας μια κομψή μπεζ τσάντα η Πρώτη Φιλενάδα (First Girlfriend), όπως την αποκαλούν τα αμερικανικά μέσα-μιας και δεν έχει παντρευτεί με τον Ολάντ-μαζί με όλες τις πρώτες κυρίες της G8 ξεναγήθηκαν από τη Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο και τους παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν τους.
Στη συνέχεια, η Βαλερί Τριερβέλερ ταξίδεψε μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ στο Σικάγο για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Εκεί μαζί με τις άλλες κυρίες επισκέφθηκαν το κέντρο νεότητας Gary-Comer College και στη συνέχεια πήγαν για δείπνο στο Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο.
Εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη εμφάνισή της με ένα μπεζ φόρεμα και πάλι σε στυλ φάκελος με ένα λουλούδι στα αριστέρά και καφέ ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Τα αμερικανικά μέσα την περιέγραψαν ως μια γυναίκα «έξυπνη και ταλαντούχα, ανεξάρτητη και πεισματάρα», με την Huffington Post να συνοψίζει όλα τα παραπάνω σε ένα χαρακτηρισμό «αδιαφιλονίκητα Γαλλίδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση