Προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ με ΔΗΜΑΡ και Οικολόγους ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος
Προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους στο πλαίσιο της ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος. Παίρνει αποστάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε πως ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ήθελε να είναι τριαντάρης λέγοντας: «Μα, τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, από το 2004, τους εκλέγει η βάση του!».
Προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους στο πλαίσιο της ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Μιλώντας στην Real News, ο πρώην υπουργός Υγείας επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο λέει ότι «ο δημαγωγικός οίστρος σε περίοδο χρεοκοπίας είναι ακραία επικίνδυνος».
Ξεκαθαρίζει πως «το ΠΑΣΟΚ θα συμβάλλει στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος είπε πως ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ήθελε να είναι τριαντάρης λέγοντας: «Μα, τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, από το 2004, τους εκλέγει η βάση του!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έχετε email από ΑΑΔΕ; – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε έξτρα φόρο
- ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Βαθιά ταξικός ο ρατσισμός που καλλιεργείται
- Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση του στις φήμες για τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που τραυματίστηκε σε πάρκο – Τον εντόπισε περαστικός
- Απίθανο γκολ στην Κροατία μέσω… λακούβας (vid)
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
