Απάντηση Καρατζαφέρη για ενδεχόμενη προσέγγιση από τον Αντώνη Σαμαρά
«Είμαι αποφασισμένος να δώσω σκληρή μάχη, και όπως έχτισα το κόμμα το 2000 μόνος μου, ένας εγώ, κι εσείς ήρθατε δίπλα ο ένας στον άλλο, θα το ξαναχτίσω σήμερα το κόμμα, και θα είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα». Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απάντησε, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, στα σενάρια περί ενιαίας καθόδου της Κεντροδεξιάς, και απομακρύνει το ενδεχόμενο σύμπραξής του με τη ΝΔ.
«Είμαι αποφασισμένος να δώσω σκληρή μάχη, και όπως έχτισα το κόμμα το 2000 μόνος μου, ένας εγώ, κι εσείς ήρθατε δίπλα ο ένας στον άλλο, θα το ξαναχτίσω σήμερα το κόμμα, και θα είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα».
Με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ, η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απάντησε, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, στα σενάρια περί ενιαίας καθόδου της Κεντροδεξιάς, και απομακρύνει το ενδεχόμενο σύμπραξής του με τη ΝΔ.
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του, ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι δεν τοποθετείται σε σενάρια, διαρροές, υποθέσεις, ή ακόμα και προθέσεις. Προειδοποιεί, ωστόσο, ότι «η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο ενός σταλινισμού» και προσθέτει πως «ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, έχει δώσει εξετάσεις ότι μπορεί να είναι το αποτελεσματικό ανάχωμα».
Στενός συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη, μιλώντας στο ΑΠΕ, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του κόμματος «λέγοντας ότι έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό ανάχωμα στον σταλινισμό, ζητά εκ νέου την ψήφο των πολιτών».
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία «κρούση» από την πλευρά της ΝΔ προς τον ΛΑΟΣ, δεν αποκλείουν, ωστόσο, να συμβεί κάτι τέτοιο τις προσεχείς ώρες ή μέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
