Ο Μilos για τον Μitsos και οι άλλοι του Σινάν Ερντέμ
«I respect Mitsos» στα ελληνικά σέβομαι τον Μήτσο. Ο Μίλος Τεόντοσιτς στην προτελευταία προπόνηση της ΤΣΣΚΑ πριν από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή μίλησε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και δήλωσε ότι έχει αφήσει πίσω του το συναίσθημα του παίκτη του Ολυμπιακού. Βίντεο με δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και πλούσιο φωτορεπορτάζ. Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
«I respect Mitsos» στα ελληνικά σέβομαι τον Μήτσο. Ο Μίλος Τεόντοσιτς στην προτελευταία προπόνηση της ΤΣΣΚΑ πριν από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή μίλησε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και δήλωσε ότι έχει αφήσει πίσω του το συναίσθημα του παίκτη του Ολυμπιακού.
(Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης)
Στην κοινή συνύπαρξη των δύο ομάδων στο Σινάν Ερντέμ για μισή ώρα, όταν οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες της ελληνικής και ρωσικής ομάδας ο Σέρβος ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Από το «πράσινο» στρατόπεδο ο ΔημήτρηςΔιαμαντίδηςδεν θέλησε φυσικά να πει κάτι καθώς το πρωί ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου, όμως ο ΣάραςΓιασικεβίτσιους, που πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο μοναδικός παίκτης αυτού τουφάιναλφορπου έχει συμμετάσχει με τρεις διαφορετικές ομάδες (Μπαρτσελόνα,Μακάμπι, Παναθηναϊκός) δήλωσε έτοιμος, χαρούμενος που θα δώσει και πάλι το παρών, ενώ την ώρα που έκανε τα τελευταία του σουτ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τονΓιόναςΚαζλάουσκας(προπονητή τηςΤΣΣΚΑ).

* ΟΝέναντΚρίσιτςέκανε κανονικά προπόνηση, αποδεικνύοντας ότι είναι πανέτοιμος για την Παρασκευή, έχοντας βέβαια μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις τηςΤΣΣΚΑτις προηγούμενες ημέρες.
Δείτε βίντεο με δηλώσεις τωνΜπατιστ,Περπέρογλου,Καϊμακόγλου,Σφαιρόπουλου,Σάτοαλλά και στιγμιότυπα από την προπόνηση τωνΠΑΟκαιΤΣΣΚΑ.








Αποστολή: Αθηνά Κόδρου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα


