Μεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ, μικρή άνοδος στις ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη
Mε μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακές συνεδριάσεις σε Νέα Υόρκη και ευρωπαϊκές αγορές. Θετικές για τους δείκτες οι ειδήσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Mε μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακές συνεδριάσεις σε Νέα Υόρκη και ευρωπαϊκές αγορές.
Θετικές για τους δείκτες οι ειδήσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων. Τα κέρδη των Deutsche Telekom, Repsol, KBC Groep καλλιέργησαν ευνοϊκό κλίμα στην Ευρώπη, ενώ ικανοποιητικά ήταν στη Νέα Υόρκη και τα αποτελέσματα των News Corp, Monster Beverage.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με άνοδο 0,25%. Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 0,37% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε άνοδο 0,66%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε μικρή άνοδο 0,16% κλείνοντας στις 12.855,04 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε οριακή πτώση 0,04% ενώ ο S&P ενισχύθηκε κατά 0,25%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψυχική υγεία: Η αόρατη επιδημία που επηρεάζει 1,2 δισ. ανθρώπων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα
- Ανδρουλάκης: Ο «Νίξον της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να είναι στη Βουλή σήμερα
- Νέα απόπειρα το Σάββατο για το αναβαθμισμένο Starship του Έλον Μασκ
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
- Καιρός: «Μπαίνουμε σε μια περίοδο αστάθειας από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ» – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Ο Pac-Man έγινε 46 ετών – Η ιστορία του δημοφιλούς videogame


