Περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του προγράμματος στην Ελλάδα ζητά το SPD
Τη βεβαιότητα ότι οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλειφθούν από την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος όμως αναγνωρίζει ότι πρέπει να δοθεί παράταση χρόνου στην Αθήνα ώστε να μετριαστούν οι κοινωνικές συνέπειες.
Τη βεβαιότητα ότι οι συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα εγκαταλειφθούν από την ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο κ. Γκάμπριελ τόνισε ωστόσο ότι πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα λιτότητας που εφαρμόζεται και να δοθεί περισσότερος χρόνος στους Έλληνες ώστε να μετριαστούν οι κοινωνικές συνέπειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442