Καταχρηστική η επιβολή αυξημένων τελών ύδρευσης με αναδρομική ισχύ
Καταχρηστική είναι η επιβολή αυξημένων τελών ύδρευσης με αναδρομική ισχύ, όπως κρίνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Μετά από καταγγελίες καταναλωτών ο Συνήγορος διερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε ότι όντως έχουν γίνει χρεώσεις πριν τη λήψη της σχετικής απόφασης για αύξηση των δημοτικών τελών τον Απρίλιο του 2012. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τις δημοτικές επιχειρήσεις έλεγχο και επανατιμολόγηση των επίμαχων υπηρεσιών.
Καταχρηστική είναι η επιβολή αυξημένων τελών ύδρευσης με αναδρομική ισχύ, όπως κρίνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή.
Μετά από καταγγελίες καταναλωτών ο Συνήγορος διερεύνησε το θέμα και διαπίστωσε ότι όντως έχουν γίνει χρεώσεις πριν τη λήψη της σχετικής απόφασης για αύξηση των δημοτικών τελών τον Απρίλιο του 2012.
Η αύξηση αυτή είναι παράνομη και καταχρηστική και ο Συνήγορος ζήτησε από τις δημοτικές επιχειρήσεις έλεγχο και επανατιμολόγηση των επίμαχων υπηρεσιών, ενώ ζήτησε και από τους καταναλωτές να προβαίνουν σε υποβολή των σχετικών αναφορών στα αρμόδια όργανα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Live: Εκτακτη συνέντευξη Τύπου Τραμπ για τους δασμούς
- ΕΠΟ: Μια απομονωμένη διοίκηση ψάχνει διέξοδο
- Αιματηρό επεισόδιο στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα – Μαχαίρωσαν 20χρονο
- «Τρελή» πορεία 86χρονου στο κέντρο της Λαμίας – «Θα παρέδιδα τον Ιούλιο το αυτοκίνητό μου»
- «Λουκέτο» σε 6 εταιρίες της Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας

