Μήνυμα στους ανέργους στέλνει για την Πρωτομαγιά η Ντόρα Μπακογιάννη
Μήνυμα προς τους ανέργους στέλνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, για την Πρωτομαγιά τονίζοντας ότι «υπάρχει τρόπος να ξαναέρθουν επενδύσεις, να ξανανοίξουν δουλειές σε αυτή τη χώρα».
Μήνυμα προς τους ανέργους στέλνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «υπάρχει τρόπος να ξαναέρθουν επενδύσεις, να ξανανοίξουν δουλειές σε αυτή τη χώρα».
«Σήμερα την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς, η Δημοκρατική Συμμαχία θέλει να στείλει ένα μήνυμα, όχι τόσο στους εργαζόμενους, όσο στους ανέργους αυτής της χώρας. Στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα που έχασαν τη δουλειά τους» αναφέρει.
Και προσθέτει: «Επενδύσεις χρειαζόμαστε, αξιοπιστία για να τις φέρουμε, κατάργηση των αντικινήτρων, στήριξη της επιχειρηματικότητας, έτσι ώστε η Ελλάδα να μπορέσει πάλι από τον ιδιωτικό τομέα να απορροφήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, που σήμερα απελπισμένοι φοβούνται για το αύριο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

