Αλλαγή ωραρίου για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους προτείνει ο ΣΕΤΕ
Την ανάγκη να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών υπογραμμίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Προτείνει αντί του ωραρίου 8:00-15:00 που ισχύει σήμερα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι να είναι ανοιχτοί από τις 10:00-17:00.
Την ανάγκη να τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας υπογραμμίζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Προτείνει αντί του ωραρίου 8:00-15:00 που ισχύει σήμερα τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι να είναι ανοιχτοί από τις 10:00-17:00.
Το προτεινόμενο ωράριο θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των τουριστών και θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, σύμφωνα τον ΣΕΤΕ, χαρακτηρίζοντας ακατανόητη την αρνητική στάση της ηγεσίας της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ).
Παρά τις διαβεβαιώσεις του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Π. Αλιβιζάτου, για την πλήρη προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των φυλάκων, η ΠΕΥΦΑ φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τη δεινή θέση της χώρας μας και το γεγονός ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει τον πυλώνα για την έξοδο από την κρίση, τονίζει ο ΣΕΤΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περισσότερα από 2000 κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, – Πρωτοφανής ο ρυθμός εξάπλωσης, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Πυρκαγιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης: Μήνυμα εκκένωσης από το 112
- Κυψέλη: Ανάστατοι οι κάτοικοι που βλέπουν ρωγμές στις πολυκατοικίες τους – «Όλα ξεκίνησαν από τον μετροπόντικα» λένε
- Ρωσία: Νόμιμοι στόχοι τα ξένα στρατεύματα που θα σταλούν στην Ουκρανία μετά την ειρηνευτική συμφωνία
- Τα εσώρουχα ως status symbol – Η ανατομία του λογότυπου Calvin Klein
- Η «κολώνα» στο πλάνο του Ντε Λα Φουέντε




