Τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για τη διαφάνεια ανέπτυξε σε νέους επιστήμονες ο Φ.Κουβέλης
Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για το «σάπιο πολιτικό σύστημα» και τη διαφθορά επέρριψε ο Φώτης Κουβέλης, o οποίος συναντήθηκε με νέους επιστήμονες, στους οποίους ανέπτυξε τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για τη διαφάνεια. «Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα γέννησε το πελατειακό κράτος και τη διαφθορά. Ευνόησε λίγους και έστειλε- και συνεχίζει να στέλνει- μεγάλα στρώματα της κοινωνίας στη φτώχεια, στο περιθώριο και στην ανεργία» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για το «σάπιο πολιτικό σύστημα» και τη διαφθορά επέρριψε ο Φώτης Κουβέλης, o οποίος συναντήθηκε με νέους επιστήμονες.
Ο κ. Κουβέλης είχε συνάντηση με νέους επιστήμονες, στους οποίους ανέπτυξε εκτενώς τις προτάσεις του κόμματός του για τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, τη διαφάνεια και τη διαφθορά.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς υπογράμμισε ότι στον πυρήνα της κρίσης βρίσκεται το πολιτικό σύστημα που δημιούργησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
«Αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα γέννησε το πελατειακό κράτος και τη διαφθορά. Ευνόησε λίγους και έστειλε- και συνεχίζει να στέλνει- μεγάλα στρώματα της κοινωνίας στη φτώχεια, στο περιθώριο και στην ανεργία. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»
- Γιατί η πολυτέλεια χάνει τη δυναμική της – Τι φέρνει το 2026
- Σεισμός 7 Ρίχτερ στα σύνορα Καναδά – ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν αποκλεισμένος από τα Όσκαρ για 20 χρόνια λόγω πολιτικής δήλωσης, αλλά «δεν το πήρε προσωπικά»


