Την Μπιγιονσέ ανέδειξε ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο το περιοδικό People
Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με την κρίση του περιοδικού People. Η διάσημη τραγουδίστρια των R&B, μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών, δηλώνει στο περιοδικό πως αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε, αφότου έφερε στον κόσμο» στις 7 Ιανουαρίου τη μικρή Μπλού Άιβι Κάρτερ, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.
Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με την κρίση του περιοδικού People.
Η διάσημη τραγουδίστρια των R&B, μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών, δηλώνει στο περιοδικό πως αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε αφότου έφερε στον κόσμο» στις 7 Ιανουαρίου τη μικρή Μπλου Άιβι Κάρτερ, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.
«Είναι τόσο μικροσκοπική» τονίζει η 30χρονη σταρ. «Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έναν τέτοιο δεσμό, έναν τέτοιο λόγο ύπαρξης» πρόσθεσε, αποφεύγοντας πάντως να πει σε ποιον μοιάζει: «Mοιάζει στην Μπλου» απάντησε λακωνικά.
Με 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης σταδιοδρομίας της, η Μπιγιονσέ χαρακτηρίζεται από το People «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ».
Το περιοδικό προσθέτει πως η Μπιγιονσέ ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη και προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.
Το περασμένο έτος, το People είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Λόπες, ενώ το 2010 είχε αναδείξει την ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για Λαζαρίδη: Αυτή η κυβέρνηση παρίστανε την κυβέρνηση των αρίστων αλλά είναι των αχρήστων
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442