«Στα χνάρια της Ελλάδας μάς οδηγεί ο Μπ.Ομπάμα» λέει ο Μιτ Ρόμνεϊ
«Ο Μπαράκ Ομπάμα μάς έχει οδηγήσει στα χνάρια της Ελλάδας» δήλωσε ο επικρατέστερος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ. Κάνοντας αναφορά στους αρχαιοελληνικού ρυθμού κίονες του συνεδρίου των Δημοκρατικών το 2008, ο Μ.Ρόμνεϊ είπε: «Μην περιμένετε να δείτε τον Ομπάμα να στέκεται μπροστά (από αυτές) τώρα. Δεν θέλει να θυμίσει σε κανέναν την Ελλάδα». «Εγώ δεν γεννήθηκα με ασημένιο κουτάλι στο στόμα» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Ο Μπαράκ Ομπάμα μάς έχει οδηγήσει στα χνάρια της Ελλάδας» δήλωσε ο επικρατέστερος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ.
Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και ο Αμερικανός πρόεδρος έστρεψαν ο ένας τα πυρά του στον άλλο σε ομιλίες τους στη Νότια Καρολίνα και το Οχάιο, αντίστοιχα.
Κάνοντας αναφορά στους αρχαιοελληνικού ρυθμού κίονες του συνεδρίου των Δημοκρατικών το 2008, ο Μ.Ρόμνεϊ είπε: «Μην περιμένετε να δείτε τον Ομπάμα να στέκεται μπροστά (από αυτές) τώρα. Δεν θέλει να θυμίσει σε κανέναν την Ελλάδα, ακριβώς επειδή μας έχει οδηγήσει ώστε να γίνουμε σαν την Ελλάδα».
Ο Μιτ Ρόμνεϊ κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο πως οδήγησε τις ΗΠΑ σε υψηλά ποσοστά ανεργίας.
«Εγώ δεν γεννήθηκα με ασημένιο κουτάλι στο στόμα» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος δεν αναφέρθηκε, πάντως, ονομαστικά στον Μ.Ρόμνεϊ.
Η περιουσία του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης εκτιμάται σε περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια.
«Σε αυτή τη χώρα, η ευημερία δεν μειώνεται, η ευημερία αυξάνεται από κάτω προς τα πάνω. Και αυξάνεται από μια ισχυρή μεσαία τάξη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος που διεκδικεί την επανεκλογή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος
- Ιράν: Viral ξανά η Ιρανή που άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
- Πάπας Λέων για τον πόλεμο στο Ιράν: «Σταματήστε τη δίνη της βίας πριν μετατραπεί σε οριστικό βάραθρο»
- Trump’s War on Iran Threatens to Drive Up Oil Prices and Inflation