Αναπόφευκτη η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης
Αναπόφευκτη θεωρεί τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας πως η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής με τη συμμετοχή και της Αριστεράς. «Το πολιτικό σύστημα χρειάζεται επειγόντως κατεδάφιση και χτίσιμο εξαρχής με νέα υλικά» τονίζει.
Αναπόφευκτη θεωρεί τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας πως η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα πρέπει να είναι τριμερής με τη συμμετοχή και της Αριστεράς «για να διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μαγικές λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση».
Τονίζοντας σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» πως «το πολιτικό σύστημα χρειάζεται επειγόντως κατεδάφιση και χτίσιμο εξαρχής με νέα υλικά» ο κ. Ραγκούσης εκφράζει την εκτίμηση πως αν επικρατήσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού, «η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα βγει από το ευρώ και θα καταρρεύσει με ανυπολόγιστες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».
Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει θέμα αρχής τη μη ψήφιση της τροπολογίας για τα οικονομικά των κομμάτων, ενώ στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους της Β’ Αθήνας ότι «σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες είπα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους πολίτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά
- New Year, New You: Τα gadgets και οι συνήθειες που θα απογειώσουν το 2026
- Kara Robinson: Κατάφερε να ξεφύγει από έναν serial killer και βοήθησε στην εξιχνίαση τριών φόνων του
- Ανόητος ο Πούτιν; Γιατί οι Ρώσοι άφησαν όρθιες τις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας




