Αίσιο τέλος στην υπόθεση 54χρονης που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την 54χρονη, η οποία είχε κλειστεί στο σπίτι της, με τον μικρό γιο της, στο Ωραιόκαστρο και απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή της. Η γυναίκα, η οποία πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, πείστηκε να βγει από το σπίτι για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.
Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με την 54χρονη, η οποία είχε κλειστεί στο σπίτι της, με τον μικρό γιο της, στο Ωραιόκαστρο και απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή της.
Σύμφωνα με την Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η γυναίκα, η οποία πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, πείστηκε από άνδρες της Αστυνομίας να βγει από το σπίτι για να μεταφερθεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο της πόλης.
H 54χρονη είχε κλειδωθεί από τη Μ.Πέμπτη στο σπίτι της στο Ωραιόκαστρο, μαζί με το παιδί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



