Έκανε την μεταμόσχευση ο Ερίκ Αμπιντάλ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στον Έρικ Αμπιντάλ, όπως ενημέρωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Χετάφε. «Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε την πορεία της υγείας του. Έχουμε μεγάλη πίστη πως όλα θα πάνε καλά για τον Έρικ. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στον Έρικ Αμπιντάλ, όπως ενημέρωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Χετάφε.
Η σχετική διαδικασία χρειάζεται κάποιο χρόνο για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα και το πως αντιδρά το μόσχευμα στον οργανισμό του Γάλλου ποδοσφαιριστή.
Για την πορεία της επέμβασης του Αμπιντάλ μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα Μέσα, μετά το ματς με τη Χετάφε, μεταφέροντας τα εξής: «Μας είπαν ότι η επέμβαση στον Αμπιντάλ ολοκληρώθηκε. Ήταν μία μακρά διαδικασία και χρειάζεται προσοχή. Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε περισσότερα. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να δούμε την πορεία της υγείας του. Έχουμε μεγάλη πίστη πως όλα θα πάνε καλά για τον Έρικ. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι