Στο πράσινο Γουόλ Στριτ και ευρωπαϊκές αγορές την Τετάρτη
Με θετικά πρόσημα, μετά την ισχυρή υποχώρηση της προηγούμενης συνεδρίασης, έκλεισαν την Τετάρτη τα χρηματιστήρια σε Νέα Υόρκη και Ευρώπη την Τετάρτη. Στο πράσινο οι μετοχές των τραπεζών και στις δύο όχθες του Ατλαντικού, «με το δεξί» ξεκίνησε η Alcoa την περίοδο αποτελέσματων στη Γουόλ Στριτ.
Με θετικά πρόσημα, μετά την ισχυρή υποχώρηση της προηγούμενης συνεδρίασης, έκλεισαν την Τετάρτη τα χρηματιστήρια σε Νέα Υόρκη και Ευρώπη την Τετάρτη.
Στο πράσινο οι μετοχές των τραπεζών και στις δύο όχθες του Ατλαντικού. Κέρδη κατέγραψαν οι μετοχές των Deutsche Bank, Barclays αλλά και των ιταλικών Unicredit, Intesa SanPaolo, Popolare στην Ευρώπη, ενώ τη Γουόλ Στριτ ενίσχυσαν οι μετοχές των Bank of America, JPMorgan
Στη Νέα Υόρκη, η Alcoa ξεκίνησε «με το δεξί» την περίοδο αποτελέσματων, ανακοινώνοντας ισχυρή κερδοφορία.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με άνοδο 0,7%. Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 0,6% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε άνοδο 1,03%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,7% κλείνοντας στις 12.805,47 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,84% και ο S&P ενισχύθηκε κατά 0,75%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Uber παραγγέλνει χιλιάδες ρομποτικά ταξί
- Το απίθανο κορεό της Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό και η… ναυμαχία της Ναυπάκτου (vid)
- Σύλληψη 66χρονου στο Ηράκλειο για κακομεταχείριση σκύλων
- Δήμος Αθηναίων: Όλος ο πολεοδομικός χάρτης της πόλης διαθέσιμος ψηφιακά
- Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson
- ΔΥΠΑ: Μειωμένοι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον Φεβρουάριο