Η Οργή των Τιτάνων
Η Οργή των Τιτάνων: Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο.
Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα – που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου.
Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ) συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.
| Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2012 σε διανομή Village |
| Γουόρθινγκτον, Σαμ | |
| Ηθοποιός: | Ρέιφ Φάινς |
| Ηθοποιός: | Λίαμ Νίσον |
| Ηθοποιός: | Έντγκαρ Ραμίρεζ |
| Ηθοποιός: | Ντάνι Χιούστον |
| Ηθοποιός: | Ρόζαμουντ Πάικ |
| Τζόναθαν Λίμπεσμαν |
- Δημοσκόπηση: Ένα «νέο κόμμα» για να βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας θέλουν 4 στους 10
- Eurovision 2026: Πόσο κοστίζει ο εθνικός τελικός «Sing for Greece» – Ποιο ήταν το αντίστοιχο περυσινό ποσό;
- Ιράν: Τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επίθεση των ΗΠΑ στη χώρα; Τα επικρατέστερα σενάρια
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Τσακαλίδης ολοκλήρωσε το έγκλημα, ο Δικέφαλος στον ημιτελικό
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση Αραχωβίτη – Τι ξεκαθαρίζει ο ίδιος
- Η νέα μανία των «υπέροχων τίποτα» – Λέγονται Mirumi, είναι ρομποτάκια και ήρθαν για να διώξουν τα Labubu
