Kate & William στην οικονομική θέση
Φέτος πήγαν για σκι με την easyJet (και τους γονείς της Kate).
Ευφραιμίδη Μαρίλη
Το πριγκιπικό ζεύγος βρεθηκε για σκι στις γαλλικές Άλπεις το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, με τέλειο ski και après ski λουκ.
Η απόδραση αυτή ήταν το ρομαντικό «ραντεβού» τους μετά από έναν χωρισμό 6 εβδομάδων, καθώς ο William έπρεπε να ταξιδέψει στα Φόκλαντ, σαν μέρος των καθηκόντων του προς τη Royal Air Force. Σύντομα ο William θα πρέπει να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του στην αεροπορία.
Στις πίστες της Courchevel ήταν και οι γονείς της Kate (έξτρα πόντοι για τον γαμπρό – κελεπούρι).
Οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας πραγματικά εξεπλάγησαν όταν είδαν το ζεύγος να ανεβαίνει στο σκάφος ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες δεν προλάβαιναν να τουιτάρουν.
woman.in.gr
- ΔΕΗ blue: 54 σημεία φόρτισης στα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας
- Τσουκαλάς: Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτόνομη πορεία και μονομέτωπος απέναντι στη ΝΔ
- Θεσσαλονίκη: Θρήνος για τον 17χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Ήταν ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού
- «Γνώρισα την 14χρονη Άρτι μια μέρα πριν τον γάμο της. Η αυτοκτονία της έξι χρόνια αργότερα με συγκλόνισε»
- Η Alter Ego Studios εξασφάλισε τα δικαιώματα 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή
- Αυτοκίνητα του Street View βγαίνουν για περιοδεία στην Ελλάδα – Πώς μπορείτε να ζητήσετε θόλωση των εικόνων