Ενδιαφέρον για τη ΔΕΠΑ θα εκδηλώσουν Μυτιληναίος και Motor Oil
Ο όμιλος Μυτιληναίος ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα εκδηλώσει από κοινού με την Motor Oil ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΔΕΠΑ, εξαιρουμένης της ΔΕΣΦΑ. «Η πρόθεση της εταιρείας, να συμμετάσχει στην εν λόγω διαγωνιστική διαδικασία, ταυτίζεται με τη στρατηγική και τη δραστηριότητα των εταιρειών του ομίλου Μυτιληναίος», ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ο όμιλος Μυτιληναίος ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα εκδηλώσει από κοινού με την Motor Oil ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΔΕΠΑ, εξαιρουμένης της ΔΕΣΦΑ.
«Η πρόθεση της εταιρείας, να συμμετάσχει στην εν λόγω διαγωνιστική διαδικασία, ταυτίζεται με τη στρατηγική και τη δραστηριότητα των εταιρειών του ομίλου Μυτιληναίος», ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Η κυβέρνηση προκήρυξε στα τέλη Φεβρουαρίου διαγωνισμό για την πώληση της ΔΕΠΑ, μεμονωμένα ή από κοινού με την θυγατρική της ΔΕΣΦΑ, η οποία διαχειρίζεται το δίκτυο των αγωγών φυσικού αερίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο