Επίθεση του Αδωνι Γεωγιάδη κατά Πάνου Καμμένου
Δημαγωγό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.
Δημαγωγό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
{{{ audio1 }}}
«Οφείλω να πω ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ ότι θα είναι φοβερό λάθος εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς -και ο κύριος Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι, δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα- και να αφήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» δήλωσε.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.
«Δεν σας κρύβω ότι επειδή είμαι από αυτούς που έχω δεχτεί στη ζωή μου δύο φορές επίθεση από την Χρυσή Αυγή με βία, γνωρίζω πολύ καλά ότι αν πράγματι το κόμμα αυτό μπει στην Βουλή όπως δείχνουν σε αυτήν τη φάση οι δημοσκοπήσεις, η δημοκρατία μας θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Μιλάμε για βουλευτές τραμπούκους μέσα στη Βουλή» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή