Υποχρεωτικά μέσω τραπεζών από την 1η Απριλίου η καταβολή μισθών και εισφορών
Υποχρεωτική θα γίνει από την 1η Απριλίου η πληρωμνή, μέσω τραπεζών, των αποδοχών και των εισφορών υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και θα εντάξει σε ένα από τα πολυνομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, για τους εργοδότες που είναι συνεπείς στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, θα προβλέπεται μείωση αυτών των εισφορών κατά 5%.
Υποχρεωτική θα γίνει από την 1η Απριλίου η πληρωμνή, μέσω τραπεζών, των αποδοχών και των εισφορών υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και θα εντάξει σε ένα από τα πολυνομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.
Με την υποχρεωτική καταβολή μισθών και εισφορών μέσω των τραπεζών θα μπορεί να ελέγχεται αν αποδίδονται οι εισφορές που αντιστοιχούν στους μισθούς που καταβάλλονται.
Επιπλέον, για τους εργοδότες που είναι συνεπείς στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, θα προβλέπεται μείωση αυτών των εισφορών κατά 5%.
Η μείωση αυτή θα δίνεται υπό τη μορφή έκπτωσης στο τέλος κάθε εξαμήνου, εφόσον οι επιχειρήσεις αυτές κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)

