Τέλος στις επιθέσεις αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών ζητά το Πακιστάν
Να μπει τέλος στις επιθέσεις των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν ζήτησε την Τρίτη πακιστανική κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία συνέστησε επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με τις ΗΠΑ.
Να μπει τέλος στις επιθέσεις των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν ζήτησε την Τρίτη πακιστανική κοινοβουλευτική επιτροπή, η οποία συνέστησε επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με τις ΗΠΑ.
H πρόεδρος της επιτροπής, μιλώντας στο Κοινοβούλιο, τόνισε ότι η Ουάσινγκτον πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την επίθεση που πραγματοποίησαν αμερικανικά αεροσκάφη και ελικόπτερα από το Αφγανιστάν στις 26 Νοεμβρίου εναντίον στρατοπέδου στην περιοχή των συνόρων, κατά την οποία σκοτώθηκαν 24 Πακιστανοί στρατιώτες.
Οι σχέσεις ανάμεσα στο Πακιστάν και τις ΗΠΑ είναι τεταμένες μετά την επίθεση και η κυβέρνηση του Πακιστάν έχει αναφέρει ότι η συνεργασία για διάφορα θέματα (ανάμεσά τους ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας) θα εξαρτηθεί από σχετική έρευνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι