Υπό κατάληψη το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Σε κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στην πλατεία Κάνιγγος, προχώρησαν το πρωί της Τρίτη οι εργαζόμενοι σε αυτό. Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για τα σχέδια κατάργησης οργανισμών και φορέων του Δημοσίου, για τις περικοπές προσωπικού, αλλά και για το μέτρο των μετατάξεων.
Σε κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στην πλατεία Κάνιγγος, προχώρησαν το πρωί της Τρίτη οι εργαζόμενοι σε αυτό.
Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται για τα σχέδια κατάργησης οργανισμών και φορέων του Δημοσίου, για τις περικοπές προσωπικού, αλλά και για το μέτρο των μετατάξεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιτανομαχία Καραλή – Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα γι’ αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ

