Προσλήψεις δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων ανακοίνωσε ο Μ.Παπαϊωάννου
Θέμα ημερών χαρακτήρισε την πρόσληψη 160 Ειρηνοδικών ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν και προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων. Παράλληλα, επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν προσλήψεις και στο χώρο των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Θέμα ημερών χαρακτήρισε την πρόσληψη 160 Ειρηνοδικών ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γίνουν και προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων.
Παράλληλα, επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν προσλήψεις και στο χώρο των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι μετά τις προσλήψεις των Ειρηνοδικών που θα γίνουν, οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα παρακολουθήσουν σεμινάρια πριν αναλάβουν καθήκοντα και τόνισε ότι οι συγχωνεύσεις των Ειρηνοδικών βρίσκονται στο τελικό στάδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
