Κέρδη στις αγορές της Ευρώπης και τις ΗΠΑ την Τετάρτη
Έδαφος κέρδισαν εκ νέου οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ μετά την μεγάλη πτώση της Τρίτης που ήταν η μεγαλύτερη από την αρχή της χρονιάς
Έδαφος κέρδισαν εκ νέου οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ μετά την μεγάλη πτώση της Τρίτης που ήταν η μεγαλύτερη από την αρχή της χρονιάς.
Στις 12.837,41 μονάδες με κέρδη 0,61% έκλεισε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones ενώ ανοδική ήταν και η πορεία του S&P 500 που διαμορφώθηκε στις 1352,63 μονάδες (+0,69).
Ο Nasdaq έκλεισε στις 2935,69 μονάδες με κέρδη 0,87%.
Άνοδο 0,44% κατέγραψε ο FTSE 100 στο Λονδίνο που έκλεισε στις 5.791,41 μονάδες. Κέρδη 0,57% μετά από τρεις συνεχείς πτωτικές συνεδριάσεις είχε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που διαμορφώθηκε στις 6.671,11 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC-40 ενισχύθηκε 0,90% στις 3.392,33 μονάδες ενώ και ο SMI στη Ζυρίχη είχε κέρδη 0,90% για να κλείσει στις 6.102,54 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Συνεχίζεται η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή
- Παραγουάη: Blackout σε μεγάλο μέρος της χώρας εν μέσω καύσωνα με πάνω από 40° Κελσίου
- Βενεζουέλα: Ο επικεφαλής του στρατού των ΗΠΑ για τη Λατινική Αμερική επισκέπτεται το Καράκας
- Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Ρούμπιο εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Σουδάν: Πιθανά «εγκλήματα πολέμου» και «κατά της ανθρωπότητας», καταγγέλλουν ΕΕ, Καναδάς και Βρετανία
- Συρία: Σταδιακή αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατευμάτων, βλέπει η WSJ