Πτώση 8% στις οικοδομικές άδειες το Νοέμβριο, «καθίζηση» στο δωδεκάμηνο
Κατά 8% υποχώρησε το Νοέμβριο ο αριθμός των οικονομικών αδειών που εκδόθηκαν σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, ενώ αρκετά μεγάλη ήταν η μείωση σε όρους επιφάνειας και όγκου. Στο 24% διαμορφώθηκε η μείωση του αριθμού αδειών το δωδεκάμηνο Δεκεμβρίου 2010-Νοεμβρίου 2011.
Κατά 8% υποχώρησε το Νοέμβριο ο αριθμός των οικονομικών αδειών που εκδόθηκαν σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, ενώ αρκετά μεγάλη ήταν η μείωση σε όρους επιφάνειας και όγκου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΛΣΤΑΤ.
Στο 24% διαμορφώθηκε η μείωση του αριθμού αδειών το δωδεκάμηνο Δεκεμβρίου 2010-Νοεμβρίου 2011.
Συγκεκριμένα για το Νοέμβριο, στο σύνολο της οικοδομικής δραστηριότητας, η μείωση στον αριθμό των οικοδομικών αδειών έφτασε το 8% ενώ η μείωση στην επιφάνεια ανήλθε σε 27,3%. Η μείωση στον όγκο έφτασε σε 25,8%.
Για το δωδεκάμηνο (Δεκέμβριος 2010-Νοέμβριος 2011) η μείωση του αριθμού αδειών έφτασε στο 24%, στην επιφάνεια το 36,3% και στον όγκο το 32,6%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τοποθετήθηκε η δεύτερη πεζογέφυρα στον Β.Ο.Α.Κ
- Τους πολιτικούς αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης – Πρώτη η συνάντηση με Ανδρουλάκη – Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΕΠ
- Βλάβη στο cloud της Amazon έπειτα από επίθεση στα Εμιράτα – Οι υποψίες στο Ιράν
- Ο Στέντμον Λέμον του Πανιωνίου είναι αποκλεισμένος στο Ντουμπάι
- Οι άνθρωποι δεν ξεχνιούνται – Η Μισέλ Γουίλιαμς υποστηρίζει ότι ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ είναι «συνεχώς» στο μυαλό της
- Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
