Ο Λεβαδειακός «αναπνέει», «διπλό» παραμονής για Κέρκυρα
Για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Σουμπίνιο που χάρισε το «τρίποντο σωτηρίας» στην ομάδα του. Μία από τα ίδια και για την Κέρκυρα που πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί της Δόξας Δράμας με 1-0 και πήρε «πόντους» στη μάχη της παραμονής.
2-0 τον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Σουμπίνιο που χάρισε το «τρίποντο σωτηρίας» στην ομάδα του. Μία από τα ίδια και για την Κέρκυρα που πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί της Δόξας Δράμας με 1-0 και πήρε «πόντους» στη μάχη της παραμονής.
&source=in.gr">
Για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Σουμπίνιο που χάρισε το «τρίποντο σωτηρίας» στην ομάδα του.
Μία από τα ίδια και για την Κέρκυρα που πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί της Δόξας Δράμας με 1-0 και πήρε «πόντους» στη μάχη της παραμονής.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.