Έκθεση Γενεύης 2012: Infiniti Emerg-e Concept
Μια διαρροή από το ευρωπαϊκό γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών προδίδει το σχήμα του πρωτότυπου της Infiniti το οποίο θα παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση, συνδυάζοντας ηλεκτροκίνηση και ανταγωνιστικές επιδόσεις.
|To ευρωπαϊκό γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών στάθηκε -και πάλι- υπεύθυνο για την πρώιμη αποκάλυψη μιας τετράτροχης πρότασης.
Αυτήν την φορά πρόκειται για το πρωτότυπο μοντέλο που η Infiniti θα παρουσιάσει στις 6 Μαρτίου 2012 στην έκθεση της Γενεύης και το οποίο, σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, αποτελεί ένα ηλεκτροκίνητο sportscar «χωρίς συμβιβασμούς».
Το Emerg-e, όπως ονομάζεται το πρωτότυπο αξιοποιεί ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες οι οποίες τροφοδοτούνται από ένα συμβατικό κινητήρα 1,2 λίτρων ο οποίος τοποθετείται στο κέντρο του αμαξώματος για καλύτερη κατανομή βάρους, προς όφελος των οδικών χαρακτηριστικών.
Το παραπάνω μηχανικό σύνολο εξασφαλίζει στο πρωτότυπο της ιαπωνικής φίρμας τη δυνατότητα κίνησης με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, ανταγωνιστικές επιδόσεις.
auto.in.gr
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –

