Καταψήφιζει το νέο μνημόνιο η -μόλις ορκισθείσα βουλευτής- Άννα Βαγενά
Να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση προτίθεται, όπως δήλωσε, η Άννα Βαγενά, που ορκίστηκε βουλετής το μεσημέρι καταλαμβάνοντας την έδρα που εγκατέλειψε η Πέμυ Ζούνη. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά ανέφερε πως παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος και όχι κανένας μηχανισμός».
Να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση προτίθεται, όπως δήλωσε, η Άννα Βαγενά, που ορκίστηκε βουλετής το μεσημέρι της Κυριακής καταλαμβάνοντας την έδρα που εγκατέλειψε η Πέμυ Ζούνη.
Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος και όχι κανένας μηχανισμός».
Υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσει την Κυριακή η συζητήση στην Ολομέλεια, ορκίστηκαν οι Χρήστος Γκόγκας, Άννα Βαγενά και Μαρία Κλαυδινού (ΠΑΣΟΚ) και Θεώδορος Σκρέκας (ΝΔ) μετά τις παραιτήσεις των Δ.Βαρβαρίγου, Π.Ζούνη, Π.Στασινού και Ν.Λέγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ