Στις 27 Φεβρουαρίου το ελληνικό πακέτο διάσωσης στη γερμανική βουλή
Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή συγκαλούνται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία με θέμα το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Σύμφωνα με το Reuters ο επικεφαλής του Αριστερού Κόμματος Κλάους Ερνστ μετά από συνάντηση με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως η γερμανική Βουλή θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 27 Φεβρουαρίου για να εγκρίνει το δεύτερο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Στις 27 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει εκτάκτως η γερμανική βουλή για το ελληνικό πακέτο διάσωσης.
Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή συγκαλούνται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία με θέμα το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το Reuters ο επικεφαλής του Αριστερού Κόμματος Κλάους Ερνστ μετά από συνάντηση με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως η γερμανική Βουλή θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 27 Φεβρουαρίου για να εγκρίνει το δεύτερο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.
Καθώς η καταληκτική ημερομηνία για την ανακοίνωση της δημόσιας πρότασης προς τους ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) είναι η 23η Φεβρουαρίου, αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως το πακέτο του PSI ύψους 30 δισ. ευρώ αποσυνδέεται από την υπόλοιπη δανειακή σύμβαση και θα χορηγηθεί στη βάση διαφορετικών εγκρίσεων που θα παράσχουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας