Για την επίθεση εναντίον του κατέθεσε ο Γ.Βουλγαράκης στη δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα»
Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» κατέθεσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης το 2006, όταν εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε σακβουαγιάζ κοντά στο σπίτι του εξερράγη. «Αυτές οι δίκες δεν είναι πολιτικές αλλά δίκες εγκλημάτων» είπε στο δικαστήριο.
Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» κατέθεσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης.
Ο κ.Βουλγαράκης αναφέρθηκε στην έκρηξη της βόμβας που είχε σημειωθεί σε ελάχιστη απόσταση από το σπίτι του, στις 30 Μαΐου 2006. Ο εκρηκτικός μηχανισμός, που είχε ενεργοποιηθεί με τηλεχειρισμό, είχε τοποθετηθεί σε σακβουαγιάζ που το είχαν αφήσει σε ποδήλατο.
Ο πρώην υπουργός απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης σχετικά με τον χαρακτήρα των ενεργειών των μελών της οργάνωσης, απάντησε πως «αυτές οι δίκες δεν είναι πολιτικές αλλά δίκες εγκλημάτων».
Η δίκη συνεχίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά


