Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου η σύσκεψη του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς και η οποία τελικά μετατέθηκε για την Κυριακή.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου η σύσκεψη του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς και η οποία τελικά μετατέθηκε για την Κυριακή.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει ότι «βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τα αρπάξουν όλα. Καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ό,τι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν».
Τέλος προσκαλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 5.30 το απόγευμα, στο Πεδίο του Άρεως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 300 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ – Τραυματίστηκε μία 21χρονη και ένας αστυνομικός
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
- Αποσύρεται διαφήμιση σοκολάτας έπειτα από καταγγελία για σκηνές βίας
- ΚΚΕ: Αλλεπάλληλες και έγκαιρες οι καταγγελίες του κόμματος για τον αμαρτωλό ρόλο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ
- Το πολιτικό «φλερτ» του ΠΑΣΟΚ με τον Νικόλα Φαραντούρη
- Χορηγοί της… Εφορίας, Χάαλαντ και Σαλάχ


