Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του Κάρολου Παπούλια
Ομάδα 30 αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην Ασκληπιού. Οι άγνωστοι προξένησαν φθορές στην είσοδο και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο.
Ομάδα περίπου 30 αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην Ασκληπιού.
Οι δράστες πέρασαν έξω από το σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας και πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές στην είσοδο και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο.
Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O ZAON γράφει ένα υπέροχο αθλητικό παραμύθι (pics)
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)
- Παύλος Κουντουριώτης: «Μας βάλανε στο σημάδι»
- Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κερτ Κομπέιν δολοφονήθηκε


