Στην Γενεύη η παγκόσμια πρεμιέρα του πεντάθυρου Skoda Citigo
Την ευχρηστία ενός πεντάθυρου αμαξώματος ενσωματώνει στα χαρακτηριστικά του το Citigo, χωρίς να μεταβάλλει τα μέχρι σήμερα γνωστά γνωρίσματά του.
Τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης επέλεξε η Skoda για την επίσημη πρεμιέρα του πεντάθυρου Citigo.
Παρά την προσθήκη των πίσω θυρών, τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν μεταβλήθηκαν.
Έτσι, λοιπόν, το πολυαναμενόμενο Skoda διατηρεί τις συμπαγείς διαστάσεις του, τον «φρέσκο» σχεδιασμό του και την πρακτικότητα που οφείλει να διακρίνει ένα αυτοκίνητο πόλης.
Η διάκριση των πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, προστίθεται στις αρετές του Citigo, το οποίο θα προσφέρεται σε δύο ατμοσφαιρικές εκδόσεις βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου.
Στην πρώτη περίπτωση ο τρικύλινδρος κινητήρας θα αποδίδει 60 ίππους και στη δεύτερη 75 ίππους, ενώ η κατανάλωση καυσίμου δεν θα ξεπερνά τα 4,1 λίτρα/100 χλμ. (μέση τιμή έκδοσης Green tec) και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 96 γρ./χλμ.
auto.in.gr
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
