Η πρώτη εικόνα της Caterham CT01 του 2012
Η αγγλική ομάδα αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2012, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του. Ξεχωρίζει το ρύγχος δύο επιπέδων, που αναμένεται να επικρατήσει στα νέα φετινά μονοθέσια.
Η Caterham F1, γνωστή πέρσι ως Team Lotus, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του μονοθεσίου που θα χρησιμοποιήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2012 – λίγο πριν η Caterham CT01 παρουσιαστεί αναλυτικά και επίσημα.
Με αυτή την πρώτη φωτογραφία γίνεται αντιληπτό ότι ο Mike Gascoyne, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, έχει υιοθετήσει το ρύγχος δύο επιπέδων που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα φετινά μονοθέσια – και, όπως λένε κάποιοι, να τα κάνει σχετικά άσχημα σε εμφάνιση.
Παρότι η ομάδα άλλαξε ονομασία, από Lotus Racing και Team Lotus που είχε τα δύο τελευταία χρόνια σε Caterham, διατήρησε ακριβώς τον ίδιο χρωματισμό στο μονοθέσιο, το οποίο θα εξακολουθήσει και φέτος να χρησιμοποιεί κινητήρες της Renault.
auto.in.gr
- Συνεργασία Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
- Κρήτη: Στο 200% η πληρότητα στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ
- «Έφυγε» ο Γιάννης Ξυλούρης: Πένθος στην Κρήτη για τον δεξιοτέχνη του λαούτου
- Πεζοδρομείται σημαντικό τμήμα στην Καλαμπάκα
- Κρέας τριχωτού ρινόκερου βρέθηκε στο στομάχι προϊστορικού λύκου – Το DNA ήταν άθικτο
- Ταξί: Προς νέα 48ωρη απεργία στις 20 Ιανουαρίου οι αυτοκινητιστές – Το απόγευμα η κρίσιμη σύσκεψη