Η πρώτη εικόνα της Caterham CT01 του 2012
Η αγγλική ομάδα αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, για το πρωτάθλημα της Formula 1 του 2012, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του. Ξεχωρίζει το ρύγχος δύο επιπέδων, που αναμένεται να επικρατήσει στα νέα φετινά μονοθέσια.
Η Caterham F1, γνωστή πέρσι ως Team Lotus, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του μονοθεσίου που θα χρησιμοποιήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2012 – λίγο πριν η Caterham CT01 παρουσιαστεί αναλυτικά και επίσημα.
Με αυτή την πρώτη φωτογραφία γίνεται αντιληπτό ότι ο Mike Gascoyne, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, έχει υιοθετήσει το ρύγχος δύο επιπέδων που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα φετινά μονοθέσια – και, όπως λένε κάποιοι, να τα κάνει σχετικά άσχημα σε εμφάνιση.
Παρότι η ομάδα άλλαξε ονομασία, από Lotus Racing και Team Lotus που είχε τα δύο τελευταία χρόνια σε Caterham, διατήρησε ακριβώς τον ίδιο χρωματισμό στο μονοθέσιο, το οποίο θα εξακολουθήσει και φέτος να χρησιμοποιεί κινητήρες της Renault.
auto.in.gr
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί

