
Υπέρ της εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση τάχθηκε ο Γ.Ραγκούσης
Υπέρ της πρότασης να εκλεγεί η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τη βάση, όπως προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος, τάχθηκε ευθέως ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας την Κυριακή στη συνεδρίαση στο Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.
Υπέρ της πρότασης να εκλεγεί η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τη βάση, όπως προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος, τάχθηκε ευθέως ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας την Κυριακή στη συνεδρίαση στο Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.
Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε την εκλογή του προέδρου από τη βάση «αυτονόητη και ενδεδειγμένη», τονίζοντας ότι «δεν ήταν καιροσκοπική επιλογή από τον Γιώργο Παπανδρέου να καθιερωθεί με τον τρόπο αυτό, αλλά πρόκειται βαθιά πολιτική για να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενισχυμένος πολιτικά».
«Δεν υπάρχει τίποτα πιο φιλολαϊκό και πατριωτικό από το να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατό με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για τη χρεοκοπία. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει, για μένα, με όρους λευκής επιταγής» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.
Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ απέρριψε την άποψη ότι δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να γίνει προεκλογικού τύπου εκστρατεία, λέγοντας ότι «έχει ήδη αρχίσει από την ώρα που ο Γ.Παπανδρέου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και δεν βλέπω να έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα».
Ο ίδιος εκτίμησε ότι το κόμμα είναι κοινωνικά και πολιτικά σε δυσχερή κατάσταση «γιατί ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν έφτασε στο σημείο να κάνει κυβέρνηση με αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση της χώρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανζουρλισμός στο Ηράκλειο κατά την υποδοχή του ΟΦΗ: Αποθέωση, συνθήματα και ζεϊμπέκικο με την κούπα (vids, pics)
- Υποκλοπές: Νέο καμπανάκι για το σκάνδαλο Predator – 31 αδικήματα παραγράφηκαν σε 20 μέρες, λέει ο Χρ. Κακλαμάνης
- Κοινωνικός Τουρισμός: Παρατείνεται μέχρι το βράδυ της Δευτέρας η προθεσμία για τις αιτήσεις
- Το μήνυμα του Ολυμπιακού για το βραβείο MVP του Βεζένκοφ
- ΗΠΑ: Το χρονικό της επίθεσης στο δείπνο Τραμπ για τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου – Παγκόσμια καταδίκη
- Η Σδούκου αδειάζει εμμέσως τον Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Έχει ‘αδωνικό’ τρόπο να σχολιάζει»

