
Πασαδόρος στην Ιταλία η Κουτουξίδου
Πασαδόρος στην Ιταλία η Κουτουξίδου
Η ελληνική… «παροικία» στην Ιταλία πρόκειται να αποκτήσει ακόμη ένα μέλος. Πρόκειται για την πασαδόρο της εθνικής ομάδας, Νικολέτα Κουτουξίδου, η οποία συμφώνησε να αγωνιστεί ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη Σαν Σοβερίνο, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2. Έτσι, η Κουτουξίδου γίνεται η τρίτη διεθνής αθλήτρια που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο εξωτερικό, καθώς το περασμένο καλοκαίρι προηγήθηκαν οι Ευαγγελία Χαντάβα και Μαρία Νομικού. Ακόμη, στην Ιταλία αγωνίζονται οι επίσης Έλληνες διεθνείς Δημήτρης Τζούριτς, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ρουμελιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Formula 1: Αλλαγές-παρέμβαση στους κανονισμούς του 2026 για θέαμα και ασφάλεια
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442