Γιορτή αλληλεγγύης από τον ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη στην πλατεία Κοτζιά
Γιορτή αλληλεγγύης διοργανώνει την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοτζιά μπροστά από το δημαρχείο της Αθήνας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα υπάρχει συλλογική κουζίνα, χαριστικό παζάρι, μουσικά συγκροτήματα, καραγκιόζης, χορός και τραγούδι.
Γιορτή αλληλεγγύης διοργανώνει την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοτζιά μπροστά από το δημαρχείο της Αθήνας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει συλλογική κουζίνα, χαριστικό παζάρι, μουσικά συγκροτήματα, καραγκιόζης, χορός και τραγούδι.
Σε ανακοίνωσή της η «Ανοιχτή Πόλη« αναφέρει: «Στη νέα χρονιά οι επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην πόλη και τους ανθρώπους της θα πολλαπλασιαστούν. Η “νέα φτώχεια”, η περιθωριοποίηση, ο κοινωνικός αποκλεισμός, θα ενταθούν με βιαιότητα. Η Αθήνα χρειάζεται να οργανώσει την άμυνά της απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
