Η Ινδία «ανοίγει» το χρηματιστήριό της σε ξένους επενδυτές
Σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων κεφαλαίων, η Ινδία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα επιτρέψει σε ξένους ιδιώτες να επενδύουν στο χρηματιστήριο της χώρας. Η απόφαση, που έρχεται μετά από μια χρονιά σημαντικών απωλειών για το ινδικό χρηματιστήριο, τίθεται σε εφαρμογή από τις 15 Ιανουαρίου.
Σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων κεφαλαίων, η Ινδία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα επιτρέψει σε ξένους ιδιώτες να επενδύουν στο χρηματιστήριο της χώρας.
Η απόφαση, που έρχεται μετά από μια χρονιά σημαντικών απωλειών για το ινδικό χρηματιστήριο και τον δείκτη Sensex, τίθεται σε εφαρμογή από τις 15 Ιανουαρίου.
Έως σήμερα, οι ξένοι ιδιώτες δεν επιτρεπόταν να επενδύσουν απευθείας στο χρηματιστήριο της Ινδίας, αλλά μόνο μέσω κοινών επενδυτικών κεφαλαίων (funds).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες

