Δώδεκα (συν μία) κινηματογραφικές προτάσεις για το 2012
Ένα γεμάτο πρόγραμμα αναμένει το κινηματογραφικό 2012. Οι μεγάλοι σκηνοθέτες ετοιμάζουν νέες ταινίες, ενώ μικρότερες παραγωγές περιμένουν να εκπλήξουν τους κινηματογραφόφιλους. Το in.gr επέλεξε δώδεκα ταινίες (συν μία ελληνική) για το 2012, τις οποίες παρουσιάζει σε εικόνες.
Ένα γεμάτο πρόγραμμα αναμένει το κινηματογραφικό 2012. Οι μεγάλοι σκηνοθέτες ετοιμάζουν νέες ταινίες, ενώ μικρότερες παραγωγές περιμένουν να εκπλήξουν τους κινηματογραφόφιλους.
Το in.gr επέλεξε δώδεκα ταινίες (συν μία ελληνική) για το 2012, τις οποίες παρουσιάζει στο παρακάτω φωτορεπορτάζ.
Εκτός από αυτές οι κινηματογραφόφιλοι θα μπορούν να δουν στις αίθουσες τους Avengers (που ενώνει σούπερ ήρωες της Marvel), ξανά τον Σπάιντερμαν με τη μορφή του Άντριου Γκάρφιλντ και σκηνοθέτη τον Μαρκ Γουέμπ του 500 Μέρες με τη Σάμερ, το τελικό κεφάλαιο του Twilight, το War Horse του Στίβεν Σπίλμπεργκ, τους βραβευμένους Απογόνους του Αλεξάντερ Πέιν, καθώς και τη νέα συνεργασία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο Drive.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένας χρόνος μαζί – Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες με τον Τζιμ Κέρτις
- Η γιγάντωση του Ολυμπιακού συνεχίζεται – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Το νέο Air Force One του Τραμπ απογειώθηκε για πρώτη φορά – Οι αντιδράσεις για το «δώρο» του Κατάρ
- Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
- Αμερικανική startup αναπτύσσει το πρώτο επιβατικό αεροπλάνο μικτής πτέρυγας/ατράκτου
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις



