Στο κόκκινο η Γουόλ Στριτ τη Δευτέρα, μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές
Με μεικτά πρόσημα σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα. Στο κόκκινο η Νέα Υόρκη, με τις μετοχές των τραπεζών να υφίστανται το ισχυρότερο πλήγμα.
Με μεικτά πρόσημα σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα. Στο κόκκινο έκλεισε η Νέα Υόρκη, με τις μετοχές των αμερικανικών χρηματοπιστωτικών να υφίστανται το ισχυρότερο πλήγμα.
Στην Ευρώπη, οι τραπεζικές μετοχές έκλεισαν με ανάμεικτα πρόσημα, με τις βρετανικές Barclays Lloyds να καταγράφουν πτώση αλλά τις μετοχές αρκετών ιδρυμάτων στην Ευρωζώνη να κλείνουν στο πράσινο, εξαιτίας των εκτιμήσεων πως θα εκμεταλλευτούν την «γραμμή σωτηρίας» της ΕΚΤ.
Αντιθέτως, στη Νέα Υόρκη, οι μετοχές των Bank of America, JPMorgan έκλεσιαν με υποχώρηση άνω του 4%.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX έκλεισε με πτώση 0,54% ενώ στο Παρίσι ο CAC ενισχύθηκε οριακά κατά 0,06%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 κατέγραψε πτώση 0,41%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones έκλεισε στις 11.766,26 με πτώση 0,84%. Ο Nasdaq υποχώρησε 1,26% ενώ ο S&P κατέγραψε πτώση 1,17%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Παγετός και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε 53 περιοχές
- Νέος «μνηστήρας» για τον Αντετοκούνμπο οι Ρόκετς των Σενγκούν και Ντουράντ
- Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ο χριστουγεννιάτικος χορός, που τους δείχνει πιο ερωτευμένους από ποτέ
- Zelenskiy to Meet Trump in Florida for Ukraine Peace Talks
- Εξι CEOs προειδοποιούν τη Gen Z: Η καριέρα όπως τη ξέραμε τελειώνει
- Προετοιμάζουν κλιμάκωση οι αγρότες: Συμβολικοί αποκλεισμοί μέχρι την Τρίτη – Στα Μάλγαρα κλείνει το ρεύμα προς Αθήνα

