
Ξεκινά η παραγωγή του νέου Honda Civic στη Βρετανία
To μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Honda υποδέχτηκε στις γραμμές παραγωγής του το νέο Civic αλλά και 500 επιπλέον θέσεις εργασίας.
Μετά από ένα μήνα καθυστέρηση η οποία προκλήθηκε λόγω των πρόσφατων φυσικών καταστροφών στην Ταϋλάνδη που οδήγησαν σε έλλειψη εξαρτημάτων, το εργοστάσιο της ιαπωνικής φίρμας στο Swindon της Βρετανίας, υποδέχτηκε την παραγωγή του νέου Honda Civic.
Παράλληλα με την έναρξη παραγωγής του μικρομεσαίου μοντέλου, ο πρόεδρος της Honda Europe, M. Nishimae, ανακοίνωσε την αύξηση των θέσεων εργασίας στο Swindon -κατά 500- από την άνοιξη του 2012.
H αύξηση των θέσεων εργασίας στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Honda όπου απασχολούνται 3.000 εργαζόμενοι θα πραγματοποιηθεί, καθώς στις γραμμές παραγωγής του όπου ήδη “φιλοξενείται” και το Jazz, θα προστεθεί από το 2012 το νέο Honda CR-V καθώς ένας μικρός πετρελαιοκινητήρας.
Σύμφωνα με τη σχετιή ανακοίνωση της Honda οι στόχοι παραγωγής του εργοστασίου για το 2012, σε επίπεδο αυτοκινήτων, έχουν διπλασιαστεί, φτάνοντας τις 180.000 μονάδες.
auto.in.gr
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»



